15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

WEB https://15temmuzal.meb.k12.tr
Adres : ŞEHİTLİK MAH. 170. SK. NO 6 YENİŞEHİR / DİYARBAKIR
VİZYON : Yenilikleri sürekli takip eden yenilikçi öğretmen, öğrenci ve idarecileri ile eğitim ve öğretim alanında başarılı, nitelikli öğrenciler yetiştiren, en çok tercih edilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan ülkemizin önde gelen eğitim kurumlarından birisi olmaktır. Bu misyon ve vizyon ışığında ilke ve değerlerimiz ise şunlardır: Bizim için bütün öğrenciler değerlidir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. Sürekli gelişim için; yaratıcılığı ve yenilikleri destekleriz. Biliyoruz ki; çağımız bilgiyi öğretme çağı değil, bilgiye ulaşma yollarının öğretildiği çağdır. Bu nedenle önemli olan bütün öğrencilerin “öğrenmeyi” öğrenmelerini sağlamaktır. Karar alma sürecinde şeffaflık ve katılım esastır. Eğitimde kaliteyi ön planda tutarız. Bilgi ve birikimleri paylaşmak. Emek ve başarıya saygılıyız. Pozitif düşünmek. Dayanışma. Biz duygusu. Irk, din, cinsiyet farkları ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranırız.
MİSYON : Bireysel ve toplumsal değerlerinin farkında olan yenilikçi, yaratıcı, özgür düşünen, düşündüklerini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendini ve çevresini sorgulayan, gelişen teknolojiyi ve çağın gereklerini takip eden, bilgiye rahatlıkla ulaşabilen, çevresine duyarlı, hoşgörülü, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Saatler : 08:00-14:40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şehir merkezinde Nevzat Ayaz Al ve Diyarbakır Al´nin arka sokağındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :